Volop ontwikkeling bij Basetime

2022: een positief jaar voor Basetime, waarin we een mooie groei doormaakten en maar liefst 20 projecten mochten uitvoeren. Daarbij bleven we niet binnen onze landsgrenzen, we gingen er zelfs ver overheen. Naast de Benelux en Duitsland hebben onze Locator Ones metingen verricht op de Filipijnen. Hiermee hebben we mooie stappen gezet bij het waarmaken van onze internationale ambities.

Samenwerkingen
Ook hebben we mooie samenwerkingen mogen starten. Sinds dit jaar is de Locator One is te huren en te leasen bij Boels Survey & Laser, een divisie van Boels Rental. Op deze manier kunnen we een breder publiek bereiken met onze meetoplossing. 

Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze doelgroep kan ervaren wat de voordelen zijn van de Locator One. Samen met Boels hebben we daarom een actie in het leven geroepen waarbij bedrijven een maand lang kosteloos kennis kunnen maken met onze devices. Hierbij zijn 4 test Locator Ones inbegrepen, waarvan er één als basisstation dient. De configuratie van de devices en de API of het dashboard en het inrichten van de projectomgeving zijn ook inbegrepen. Zo kan iedereen voor wie dit interessant is op een laagdrempelige manier zien wat het gebruik van de Locator One oplevert.

Nieuwe toepassingen
De Locator One is niet alleen heel geschikt voor zakbaakmetingen, er zijn diverse andere toepassingen mogelijk. Hier zijn we dit jaar dan ook volop mee bezig geweest. Denk aan het monitoren van damwanden en bouwkuipen, maar ook aan het opzetten van andere 3D objectmonitoring. Daarnaast zijn meerdere API’s en koppelingen aan commercial off-the-shelf (COTS) beheerapplicaties in ontwikkeling.

Op naar 2023
In 2023 staat er veel te gebeuren voor Basetime. Op dit moment kunnen we daar nog niet te veel over uitweiden, maar er komt een serieuze stap aan. Als het moment daar is delen we uiteraard wat dit inhoudt. Wat we al wel kunnen vertellen is dat we gaan uitbreiden. Dit geldt zowel voor ons team als voor ons werkgebied. Europa en Azië zijn inmiddels een feit, maar je kunt verwachten dat we straks aanwezig zijn op alle continenten. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen die eraan komen? Volg ons dan op LinkedIn.

Rest ons nog om je hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2023 te wensen namens het gehele Basetime-team!

Related Posts

Praktijkervaringen met de Locator One

Praktijkervaringen met de Locator One

Monitoringsdevice Locator One is sinds de start van Basetime ingezet bij zeer uiteenlopende projecten waar zakbaakmetingen van belang zijn. Eén van deze projecten was in opdracht van Meet B.V., een landmeetkundig en adviesbureau uit Heteren. Zij zijn als verlengstuk...

Lees meer
De projecten waar Basetime aan werkt: een overzicht

De projecten waar Basetime aan werkt: een overzicht

Sinds de officiële start van Basetime hebben we diverse projecten uit mogen voeren. We hebben de testfase achter ons gelaten en opdrachtgevers weten ons goed te vinden. Dit is iets waar we trots op zijn en waarmee we ons onderscheiden.

Lees meer