Functieprofiel projectleider / specialist connectiviteit

Onze ambitie is groot. We gaan niet alleen voor groei. We gaan de wereld veroveren! Met ons slimme product zien wij een gat in de markt. Jij krijgt de kans om jouw technische stempel te drukken binnen een snel groeiend, innovatief bedrijf. Interessant? Lees dan snel de vacature voor Projectleider/ Specialist Connectiviteit bij Basetime in Houten.

Wat jij gaat doen

Als Projectleider / Specialist connectiviteit bij Basetime ben je enerzijds verantwoordelijk voor het ondersteunen van dealers bij de technische onboarding in ons systeem. Jij zorgt dat de Locator One devices wereldwijd kunnen functioneren. Dit doe je door het (op afstand) inrichten van lokale netwerken op basis van gateways en LTE-M technologie. (Internationale) klanten kunnen telefonisch bij jou terecht of door middel van het indienen van een supportticket. Jij staat klaar om hen te helpen en te begeleiden zodat ze snel en efficiënt kunnen werken met ons systeem. Het is mogelijk om, in overleg met jou, de internationale klanten op locatie of beurzen te bezoeken. Dit zal zo’n 2 tot 4 keer per jaar voorkomen.
Anderzijds heb jij een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling van Research & Development (R&D). Hierbij speel je een cruciale rol in het meedenken met de organisatie en het helpen bij de uitbreiding van onze diensten. Je neemt een technische invalshoek en bekijkt connectiviteitsissues om oplossingen te vinden. Daarnaast draag je bij aan het oppakken van diverse projecten, waarbij jouw technische expertise van onschatbare waarde is.

Waar je terecht komt

Basetime is een snelgroeiende onderneming die acteert in de inwinning van deformatiemetingen van objecten. Onze naam staat voor Baseline en Time, de twee ingrediënten voor het realiseren van uiterst nauwkeurige metingen op een vooraf gedefinieerd tijdstip. We zijn trots op de ontwikkeling van de Locator One, waar geodesie en het Internet of Things samen komen. Vergeleken met de traditionele methode voor het verzamelen van geodetische informatie, biedt onze automatische oplossing enorme voordelen op o.a. nauwkeurigheid, voorspelbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast bieden we een slim dashboard die je van alle informatie voorziet. De eerste toepassing van de Locator One is het monitoren van zakbakens op bouwplaatsen en projectgebieden. Andere kansen liggen bij dijkversterkingen, baggergebieden van havens, deformatiemetingen van gebouwen, aardbevingen etc. Technische uitdaging genoeg!

Typisch een product waarbij je denkt; waarom was dit er nog niet?

Het team dat we voor ogen hebben, bestaat uit vier MT leden, een technisch team met projectmanagers, een commercieel team inclusief marketing, logistiek, service en support en finance. Daarnaast zal ook office management en HR zich voegen in het team. Betrokkenheid en enthousiasme van alle collega’s typeren Basetime. Het zeer innovatieve product en de groeipotentie maakt Basetime tot een erg interessante werkgever. Regelmatig uiteten en andere uitjes, de kwartaal-kennismiddagen met borrel, samen lunchen en de fijne werksfeer maken dat collega’s zich snel welkom voelen in ons team.

Wie jij bent

 • In de rol van Projectleider / Specialist connectiviteit heb je contact met klanten over de hele wereld. Hierdoor heb je te maken met (flinke) tijdsverschillen. Dit vereist flexibiliteit en efficiëntie. Ook het hebben van culturele sensitiviteit is hierin erg belangrijk.

  Daarnaast vragen wij ook:

 

 • een hbo/wo opleiding (bij voorkeur in de richting van Telecommunicatie, Elektrotechniek, Ict).
 • bij voorkeur beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, alleen Engels is ook acceptabel.
 • minimaal 5 jaar ervaring als Projectleider, Projectmanager, Technisch Specialist of een soortgelijke rol.
 • een flinke dosis zelfstandigheid.

Wat wij bieden

Bij Basetime stimuleren we persoonlijke groei en ontwikkeling. Als Projectleider zijn er mogelijkheden om door te groeien naar de functie van Senior Projectleider. Omdat wij een kleine organisatie zijn heb je bovendien ook alle ruimte om actief mee te denken met de (groei) van de organisatie. Daarnaast kun je rekenen op:

 

 • een salaris tussen de € 3800,- en € 5000,- passend bij jouw ervaring en niveau.
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • 28 vakantiedagen.
 • reiskostenvergoeding €0,21 per km (vanaf de eerste 10 km enkele reis berekend).
 • flexibele werktijden.
 • mogelijkheden tot thuiswerken.
 • een smartphone en laptop.
 • het ondersteunen van wereldwijd opererende dealers; samenwerken met verschillende stijlen en culturen.

Nadere vragen over deze functie kunnen gesteld worden aan Martijn Arkesteijn (martijn.arkesteijn@basetime.nl en/ of 06-30392900).

Uw sollicitatie inclusief CV en motivatie verwachten wij voor 30 september 2023 te ontvangen op hetzelfde mailadres.

De recruitmentprocedure wordt uitgevoerd door RaaS en zij nemen binnen 48 uur na sollicitatie contact op. Meer informatie via Joost Augustijn +31 (0)6 83706901.